Om La Etiqueta

Efter at have boet 13 år i Barcelona vendte jeg hjem med familien til Danmark i 2011 og slog mig ned med La Etiqueta i Skibby. Skibby ligger lige precis i midten mellem Roskilde, Holbæk og Frederikssund.

Hos La Etiqueta importerer vi selv vinen, vi sælger vin både engros og detail – og så afholder vi også vinsmagninger i butikken eller hjemme hos folk/ude hos virksomheder. Skal det være med eller uden tapas – det bestemmer du selv.

Jeg har arbejdet i mange år i Spanien for forskellige spanske bodegaer og skulle du selv være en importør, der søger en bestemt spansk vin i en bestemt kvalitet og til en bestemt pris, så klarer vi også den opgave.

Mit koncept: Jeg sælger kun spansk vin og gerne fra mindre producenter – og de vine jeg vælger, vælger jeg med hjertet. Mit udvalg er ikke Danmarks største, til gengæld står jeg inde for hver eneste flaske jeg langer over disken. Du får noget for dine penge hver gang du handler hos mig hved enten det drejer sig om én god flaske til middagen eller 10 kasser til bryllupsmenuen.

Velkommen til La Etiqueta online eller i Skibby.

Hilsen

Michael Twide
Regional Export Manager
La Etiqueta – Vin med Stil
Hovedgaden 78
4050 Skibby
Denmark
T: + 45 54 90 40 66
M: + 45 50 72 03 33
Skype: mltwide
E: obranan@gmail.com
www.laetiqueta.dk

 

Lukket for kommentarer.